Eneba COM
 
 

Köp Microsoft Office 2021 Professional

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta fram de mest professionella dokumenten med världens mest kraftfulla produktivitetssvit: Microsoft Office 2021 Professional. För ett engångsköp får du tillgång till Word, Excel, Outlook, Publisher och Access, alla uppdaterade för 2021. Varje köp gäller endast för en dator.



    Microsoft Office 2021 Professional Har en låg inlärningskurva, vilket gör den lätt att använda för dem som är nya i sviten. Veterananvändare kommer att kunna dyka in direkt med sina välbekanta kommandon. Du sätter dig i arbete och får saker gjorda snabbt och utan krångel.



    Professional-sviten erbjuder både skrivbordsbaserade, molnbaserade och mobilbaserade appar. Du kan nu samarbeta i skrivbordsversionen, precis som du skulle göra i en molnbaserad app.



    Du får också olika förbättringar av apparna. I Excel kan du nu tilldela namn till funktioner så att du kan använda dessa namn i en formel. I Powerpoint kan du nu spela upp animationer där du använt frihandsteckning och spela in ett bildspel som du kan spara och spela upp som video. Slutligen ingår Microsoft Teams i Microsoft Office 2021 Professional , ett utmärkt sätt att kommunicera och samarbeta med dina medarbetare. Få högsta möjliga produktivitet med denna fantastiska nya svit.

    Läs mer

    De bästa priserna för Office 2021 Professional

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om Microsoft Office 2021 Professional

    *r4zor*
    *r4zor*
    2022 cuo 24 03:45 dlcompare.com
    Key did not work and I did not receive an email for the purchase. There is no support email on the website and I am stuck sitting on a chat waiting for an agent.
    Nyckeln fungerade inte och jag fick inget e-postmeddelande om köpet. Det finns ingen e-postadress för support på webbplatsen och jag sitter fast i en chatt och väntar på en agent.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev