Instant Gaming EU
 
 

Köp PCMark 10

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    PCMark 10 är ett mjukvaruverktyg som är utformat för att testa och jämföra datorers prestanda. Programvaran har utvecklats av UL, en global ledare inom säkerhetsvetenskap, och hjälper till att bedöma en dators kapacitet i en mängd olika vardagliga uppgifter. Det hjälper användarna att förstå prestandanivån hos deras system, vilket gör det till ett värdefullt verktyg för både privat- och affärsbruk.



    Programvaran kör tester i olika kategorier och simulerar verkliga tillämpningar och aktiviteter. Kategorierna omfattar grundläggande uppgifter som webbsurfning och starttid för appar, produktivitetstester som kalkylblad och skrivande samt tester för skapande av digitalt innehåll, med fokus på foto- och videoredigering, rendering och visualisering. PCMark 10 ger därmed en holistisk utvärdering av en dators prestanda och säkerställer att varje viktig aspekt undersöks noggrant.



    Det som utmärker PCMark 10 är dess användarvänliga gränssnitt och förmågan att leverera detaljerade och tillförlitliga resultat. Den använder moderna arbetsbelastningar och prestandamodeller för att leverera korrekta och relevanta resultat. Det ger inte bara en övergripande systempoäng, utan delar även upp prestandan i enskilda kategorier, vilket ger en djupdykning i systemets styrkor och svagheter.

    Läs mer

    De bästa priserna för PCMark 10

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om PCMark 10

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev