Instant Gaming EU
 
 

Köp Movavi Screen Recorder 22

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Movavi Screen Recorder 22 är en avancerad programvara som tillgodoser alla dina behov av skärminspelning. Det användarvänliga gränssnittet och de många funktionerna kännetecknar programmet. Oavsett om du behöver fånga onlinehandledning, webbseminarier eller till och med videosamtal, är det din go-to-lösning. Programvaran är mycket kompatibel med olika operativsystem, vilket ger en optimal användarupplevelse på olika enheter.



    En av de utmärkande funktionerna i Movavi Screen Recorder 22 är dess förmåga att spela in högkvalitativa videor med tydligt ljud. Du kan välja att spela in hela skärmen eller bara en viss del, vilket ger flexibilitet enligt dina behov. Dessutom erbjuder den avancerade funktioner som schemalagd inspelning och anpassade inspelningsprofiler.



    Utöver sina grundläggande funktioner för skärminspelning erbjuder Movavi Screen Recorder 22 också en rad efterproduktionsverktyg. Användare kan enkelt redigera sina inspelningar, lägga till anteckningar och överlagra voiceovers med den inbyggda mikrofonfunktionen. Programvaran gör det också enkelt att dela sina inspelningar, vilket gör den till ett perfekt verktyg för både privat och professionell användning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Movavi Screen Recorder 22

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Movavi Screen Recorder 22

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev