Eneba COM
 
 

Köp Vegas Pro

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vegas Pro är ett kraftfullt, professionellt videoredigeringsprogram som uppskattas av många i branschen för sin robusta uppsättning funktioner och användarvänlighet. Programmet är utformat för både professionella filmskapare och nybörjare och kombinerar ett mycket intuitivt gränssnitt med en rad funktioner som är både omfattande och flexibla, vilket gör det till ett perfekt val för alla videoredigeringsprojekt.



    En av de mest framträdande funktionerna i Vegas Pro är den tidslinjebaserade redigeringen med dra-och-släpp-funktion. Detta ger en sömlös redigeringsupplevelse, eftersom användarna enkelt kan ordna, redigera och utöka sina videoklipp för att skapa en polerad, professionell produkt. Dessutom finns en rad avancerade verktyg för ljudredigering, färggradering och specialeffekter, inklusive stöd för 3D-redigering och 4K-upplösning.



    Vegas Pro utvecklas kontinuerligt som svar på feedback från användare och tekniska förändringar i branschen. Med regelbundna uppdateringar och förbättringar understryker man sitt engagemang för att leverera videoredigeringsprogram som alltid är i toppklass och hjälper sina användare att skapa fantastiskt innehåll av hög kvalitet som tål att granskas även av den mest kräsna tittaren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vegas Pro

    Köp din serie och ladda ner din programvara från utgivarens webbplats eller onlinebutik.

    Kommentarer om Vegas Pro

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev