BG PPC IG EN
 
 

Köp undertale

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Undertale är ett videospel med rollspel från 2015 som skapades av Toby Fox. Spelet utspelar sig i en underjordisk värld av monster, som väcks till liv med charmig retrografik och ett känslomässigt stämningsfullt soundtrack. Som spelare tar du på dig rollen som ett mänskligt barn som faller in i denna underjordiska värld och måste navigera i dess komplexitet för att fly. Spelet är utformat för att få spelaren att tänka noga på sina val och interaktioner med de karaktärer de möter. En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Undertale är dess inställning till strid. I många rollspel bygger striderna till stor del på brutal styrka och ackumulering av erfarenhetspoäng. I Undertale är dock striderna mycket mer nyanserade. Spelaren måste göra val om hur han eller hon ska ta sig an sina fiender och har möjlighet att föra en dialog i stället för att konfrontera sina fiender direkt. Att döda monster är inte det enda alternativet - spelarna kan också välja att skona dem eller till och med bli vän med dem. Dessa val påverkar inte bara utgången av striderna utan även spelets övergripande berättelse.



    Undertale är också anmärkningsvärt för hur det undergräver traditionella rollspelstroféer. Spelet bryter ofta den fjärde väggen, med karaktärer som hänvisar direkt till spelaren och erkänner att de befinner sig i ett videospel. Skrivandet är kvicktänkt och självmedvetet och leker med genrens konventioner på ett sätt som är både underhållande och tankeväckande. Spelet är också anmärkningsvärt för sin användning av flera slut, som bestäms av spelarens val under spelets gång. Dessa slut kan variera kraftigt i ton och innehåll, vilket leder till att spelarna måste spela om spelet flera gånger för att uppleva alla möjliga utgångar.



    På det hela taget är Undertale ett fascinerande och mycket originellt spel som med rätta har förtjänat en plats i pantheon av moderna videospelsklassiker. Dess minnesvärda karaktärer, uppfinningsrika stridsmekanik och tankeväckande berättelse samverkar alla för att skapa en verkligt unik upplevelse. Vare sig du är en hardcore-spelare eller bara letar efter en engagerande berättelse är Undertale ett spel som du inte får missa.

    Läs mer

    De bästa priserna för undertale

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om undertale

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : undertale
    • Kategorier : Rollspel
    • Utgivare : Tobyfox
    • Utvecklare : Tobyfox
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2015 čakčamánnu 15
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev