Instant Gaming EU
 
 

Köp STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga är ett strategispel i realtid baserat på den legendariska Star Wars-serien . Spelet låter spelarna återuppleva de episka striderna som skildras i Star Wars™ Episode II: Attack of the Clones med intensivt, actionfyllt spelande. Spelet utspelar sig i Star Wars-universumet och presenterar en spännande handling som låter spelarna fördjupa sig i det galaktiska inbördeskriget.



    I spelet kan spelarna välja att leda en av sex olika fraktioner, inklusive Galactic Empire, Rebel Alliance, Wookies, Trade Federation, Gungans eller Royal Naboo. Varje fraktion har sina egna särdrag, styrkor och svagheter som spelarna kan utnyttja strategiskt för att nå seger. Spelet iSTAR WARS Galactic Battlegrounds Saga är djupt och engagerande och uppmuntrar spelarna att behärska olika tekniker och strategier för att överträffa sina motståndare. Det som skiljer STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga från andra Star Wars-spel är dess förmåga att ge liv åt de ikoniska karaktärerna och platserna i serien på skärmen. Spelet har högkvalitativ grafik och väldesignade ljudeffekter som skapar en filmisk upplevelse för spelarna. Från Tatooines brinnande öknar till Endors skogiga måne kan spelarna utforska det enorma Star Wars-universumet samtidigt som de tar sig igenom spelets spännande handling.



    På det hela taget erbjuder STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga en intensiv realtidsstrategiupplevelse som fans av Star Wars och strategispel i allmänhet kommer att älska. Från den vackra grafiken till den uppslukande handlingen och det engagerande spelet har spelet något för alla. Det är ett måste för alla Star Wars-fans och strategispelsentusiaster som vill ha en oförglömlig spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om STAR WARS Galactic Battlegrounds Saga

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev