Eneba COM
 
 

Köp Theatre of War

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Theatre of War är ett strategispel i realtid utvecklat av 1C Company för PC, Mac och iOS. Spelet utspelar sig under andra världskriget och erbjuder en intensiv blandning av action och snabba spelupplevelser när du försöker överlista dina motståndare på slagfältet. Kartorna är detaljerade och mångsidiga och sträcker sig från öknar till berg och striderna rasar på alla tre fronter: Nordafrika, Östeuropa och Västeuropa. Med över 40 historiskt korrekta enheter till ditt förfogande, inklusive stridsvagnar, infanteridivisioner och artilleribataljoner, ger Theatre of War historien liv på skärmen som aldrig förr.



    Spelet består av strategiska åtgärder som att välja en terrängtyp som spelar in i din militära taktik samtidigt som du hanterar resurser som olja, mat och ammunitionsförråd. Du kan ge order till enskilda enheter eller skicka dem att följa specifika vägar längs realistiska vägar samtidigt som du samordnar deras handlingar med andra styrkor som kontrolleras av AI-fienden eller mänskliga spelare i flerspelaralternativ. Enheterna reagerar realistiskt när de attackeras och visar olika nivåer av rörlighet beroende på terrängtypens tjocklek, vegetationstäckning etc., vilket gör att du kan utnyttja öar, sandbankar, broar, murar etc., vilket garanterar överraskningar även för erfarna spelare. Detaljerade ljudeffekter ger rädsla, stolthet, överraskning, tillfredsställelse eller sorg, beroende på stridens utgång, position i krigsranking etc. En samarbetsredigerande uppdragsredigerare gör det också möjligt för spelarna att skapa egna scenarier. Theatre of War är det perfekta spelet för spelare med en passion för historia eller de som bara älskar intensiva realtidsstrategispel. Med sin realistiska och uppslukande atmosfär kommer det garanterat att fängsla alla spelare.



    Theatre of War utmärker sig som ett innovativt realtidsstrategispel som utmanar både nybörjare och experter i sina försök att återskapa komplexiteten i andra världskrigets krigföring. Med över 40 historiskt korrekta enheter och detaljerade kartor som täcker alla tre stora gränser - Nordafrika, Östeuropa och Västeuropa - erbjuder 1C Companys titel en övertygande blandning av action och snabba spelupplevelser. Du kan ge order till enskilda enheter samtidigt som du förvaltar resurser som olja och ammunition, samt samordna åtgärder med AI-fiender eller andra mänskliga spelare. Theatre of War är det perfekta spelet för spelare som vill uppleva spänningen i andra världskriget i all sin glans.

    Läs mer

    De bästa priserna för Theatre of War

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Theatre of War

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Theatre of War
    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : 1C Company
    • Utvecklare : 1C Company
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2007 cuoŋománnu 19
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev