Instant Gaming EU
 
 

Köp Rogue Stormers

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rogue Stormers är ett intensivt roguelike-skjutspel med dubbelstick som placerar spelaren i en oändlig fängelsehåla fylld av fiender och hinder. I en fantasivärld måste spelarna ta på sig rollen som en av tre hjältar och kämpa sig igenom horder av varelser samtidigt som de löser mysteriet med de mystiska Dark Citadels.



    Spelet fokuserar på snabba strider och utforskning - vilket gör att spelarna kan använda sina färdigheter och sin utrustning för att slå ut fiender eller navigera genom förrädiska miljöer. Dessutom finns det gott om föremål och uppgraderingar som kan användas för att öka dina chanser att överleva. Spelare har tillgång till ett stort urval av vapen och verktyg som kan användas taktiskt mot fiender eller användas för att hitta dolda hemligheter!



    Grafiskt sett ser Rogue Stormers underbart ut - med levande tecknade bilder medan karaktärsmodellerna är mästerligt animerade - vilket ger varje hjälte en distinkt personlighet! Spelets soundtrack är lika fängslande - med en blandning av adrenalinpumpande låtar som passar perfekt till den energiska atmosfären!



    På det hela taget är Rogue Stormers en actionfylld upplevelse som kommer att hålla dig fast ända till slutet. Med sina intensiva stridssekvenser, olika vapen och livliga grafik - kommer det garanterat att ge dig timmar efter timmar av underhållning både på och utanför slagfältet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Rogue Stormers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Rogue Stormers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev