Instant Gaming EU
 
 

Köp Starship Corporation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Starship Corporation är ett spännande simuleringsspel utvecklat av Coronado Games och publicerat av Iceberg Interactive. Spelarna får designa, sätta ihop och testa sin egen rymdfarkost från ett stort antal komponenter som har modellerats efter befintlig rymdteknik. Ditt slutgiltiga mål är att bli det största galaktiska megaföretaget i universum.



    För att uppnå denna ambition måste du konstruera skepp med kraftfulla motorer, hållbara pansar, pålitliga vapensystem och alla nödvändiga krav på besättningen. De delar du väljer har en direkt effekt på hur framgångsrik din flygindustri kommer att bli. När du har lyckats bygga ditt skepp är det dags för testfasen som sker via realtidsstrategimissioner (RTS) samt simulerade nödsituationer eller stridssimuleringar där spelarna kan se om deras skapelser klarar av att stå emot extrema påfrestningar.



    Genom att lyckas i dessa tester kan spelarna tjäna virtuella pengar som de kan spendera på nya uppgraderingar eller på att expandera sitt företag till olika sektorer som försvarsentreprenader eller gruvbrytning i djuprymd. Varje steg som tas stärker ditt rykte ytterligare samtidigt som du utmanar motståndarna genom innovativa strategier som inte finns någon annanstans i Starship Corporation:s unika kampanjläge. Med sitt filmiska tekniska gränssnitt som ger användaren total kontroll över varje aspekt av tillverkningen av luftskepp - från valet av material till den minsta bult - lovar Starship Corporation att bli en fängslande upplevelse för spelare i alla åldrar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Starship Corporation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Starship Corporation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev