Instant Gaming EU
 
 

Köp The Mims Beginning

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Mims Beginning är ett simuleringsspel som släpptes 2016 av Squatting Penguins. Det utvecklades efter en framgångsrik Kickstarter-kampanj och syftar till att fånga essensen i populära spel från slutet av 90-talet och början av 2000-talet, som SimCity och Theme Park.



    Spelet utspelar sig på den fiktiva planeten Mims där spelarna måste bygga upp och sköta en koloni med bedårande varelser som kallas Mims. Det unika spelet kombinerar stadsbyggande, resurshantering och realtidsstrategi.



    Spelarna börjar med en liten grupp Mims och begränsade resurser och expanderar sin koloni genom att bygga byggnader, samla resurser och forska fram ny teknik.



    Spelets dynamiska vädersystem bjuder på extrema förhållanden, inklusive kraftiga stormar och intensiva värmeböljor. Spelarna måste anpassa sina strategier och skydda kolonin från dessa miljöutmaningar.



    Att försvara sig mot fientliga varelser som kallas Scrogs är också avgörande, eftersom de kan attackera och förstöra strukturer.



    The Mims Beginning innehåller ett sandlåde-läge för obegränsad kreativitet, så att spelarna kan bygga och experimentera fritt på planeten Mims.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Mims Beginning

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Mims Beginning

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev