Instant Gaming EU
 
 

Köp GRIP

  • PC
  • Switch
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    GRIP är ett intensivt och fartfyllt kampspel som utmanar dig att behärska den fysikbaserade fordonshanteringen. I GRIP, som utvecklats av Caged Element, sitter du i förarsätet på kraftfulla bilar som kan hålla en hastighet på över 700 km/h medan du tävlar genom olika miljöer, bland annat städer, djungler och öknar.



    I GRIP kan spelarna välja mellan ett stort urval av fordon, från muskelbilar till futuristiska racerbilar. Varje bil har unika egenskaper som hastighet, acceleration och hantering. Spelet har också flera vapen för att ta ut motståndare på banan som missiler, minor och mycket mer! Spelare kan också anpassa sina fordon med olika färgsättningar eller uppgradera delar för att få ett övertag i tävlingar.



    GRIP erbjuder massor av innehåll för spelarna att njuta av med flera spellägen som Race, Elimination och Arena Carkour där spelarna måste navigera genom farliga hinderbanor i hög hastighet! Med sin spännande spelmekanik i kombination med utmärkt grafik och ljuddesign kommer GRIP garanterat att hålla hardcore-spelare underhållna i flera timmar i sträck!

    Läs mer

    De bästa priserna för GRIP

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om GRIP

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 njuk 26 00:08 dlcompare.com
    I started to feel dizzy from the lights and the sudden turns of the car. It should be noted, though, that this is not true for everyone. You occasionally throw bombs at the cars in front of you. The graphics quality is not good. It's not a fun game.
    Jag började känna mig yr av ljusen och bilens plötsliga svängar. Det bör dock noteras att detta inte gäller för alla. Du kastar ibland bomber på bilarna framför dig. Grafikkvaliteten är inte bra. Det är inte ett roligt spel.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev