Instant Gaming EU
 
 

Köp Niche - a genetics survival game

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Niche - a genetics survival game från Stray Fawn Studio är en innovativ och spännande turbaserad strategi som utspelar sig i en levande värld med dynamisk utveckling. I denna procedurellt genererade värld kan du forma din egen art med hjälp av genetikens kraft. Tillsammans med att välja dina varelsers utseende, beteenden och förmågor måste du också kämpa för att hålla dem vid liv mot hinder som rovdjur och klimatförändringar.



    I Niche - a genetics survival game är ditt yttersta mål att se till att din art överlever så länge som möjligt. Men oroa dig inte om de misslyckas, du kan börja om på nytt med en annan koloni eller helt enkelt gå vidare till något annat. Mångfalden inom Niche - a genetics survival game är tillräckligt stor för att varje spelomgång erbjuder en helt ny upplevelse; inget spel är helt likt det andra. Anpassningsmöjligheterna via genteknik gör att spelarna kan skapa verkligt unika individer enligt sina preferenser - och till och med interagera med andra kolonier mitt i spelet. Dessutom kommer oväntade händelser att utmana dig vid varje tillfälle och oavsett om det är sjukdomar som sprider sig i det lokala området eller matbrist som uppstår på grund av extrema vädermönster - du måste anpassa dig snabbt om du hoppas på din arts överlevnad.



    Förutom alla dessa funktioner erbjuder Niche - a genetics survival game också visuella bilder som fördjupar spelarna i världen och de varelser som bor där - vilket gör detta till ett måste för alla seriösa spelare. Vare sig du står inför en utrotningshotad händelse eller bara njuter av att se din art frodas, erbjuder Niche - a genetics survival game den perfekta blandningen av strategi och simulering.

    Läs mer

    De bästa priserna för Niche a genetics survival game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Niche - a genetics survival game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev