Eneba COM
 
 

Köp Quarantine

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Quarantine är ett intensivt och dramatiskt turbaserat strategispel som utspelar sig under en världsomspännande pandemi. Quarantine är utvecklat av Sproing och utgivet av 505 Games. Spelaren måste bekämpa viruset och samtidigt hålla sina egna trupper vid liv.



    Spelarna börjar spelet med ett team av specialiserade agenter som får i uppdrag att forska efter botemedel mot smittan, uppgradera teknik som är utformad för att bekämpa den och i allmänhet arbeta för att sätta den i karantän innan den utplånar mänskligheten helt och hållet. Med varje uppdrag kommer nya utmaningar eftersom vissa områden kommer att vara mer infekterade än andra vilket kräver olika strategier när man tar sig an dem. Spelarna måste använda alla sina resurser klokt för att komma vidare i spelet och i slutändan rädda mänskligheten från förintelse. Det är upp till spelarna om de kan bekämpa denna dödliga infektion samtidigt som de själva håller sig vid liv - bara de kan förhindra utrotning.



    När du spelar igenom Quarantine kommer du att upptäcka mer om hur långt mänskligheten har kommit i kampen mot denna lömska sjukdom genom forskning som avslöjar dess ursprung och potentiella sätt att kontrollera den. Nya utrustningsdetaljer blir tillgängliga för ditt team, vilket ger dig större chanser att lyckas på din resa, men det innebär också en ökad risk om du inte använder dem på rätt sätt. Svårighetsgraden stiger snabbt med tiden och det är upp till spelaren att avgöra hur man bäst hanterar varje situation. Det här spelet är verkligen en utmaning även för de mest erfarna spelarna, men med uthållighet och strategisk planering kan du vinna kampen mot en pandemisk sjukdom. Quarantine kommer att hålla dig på tårna när du kämpar för mänsklighetens framtid.

    Läs mer

    De bästa priserna för Quarantine

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Quarantine

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev