Instant Gaming EU
 
 

Köp Witch It

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Witch It är ett simuleringsspel som utvecklats av Barrel Roll Games. I det här spännande spelet tar spelarna på sig rollen som antingen häxor eller jägare och försöker hitta varandra på olika kartor. Häxor använder magiska trollformler och föremål för att förklä sig som vardagliga föremål, medan jägare förlitar sig på sitt förstånd och sina prylar för att spåra upp dem.



    Målet med spelet är att häxorna ska lyckas gömma sig medan jägarna försöker upptäcka dem med hjälp av olika verktyg som lockbete, fällor och rökbomber. Båda sidor kan också samla power-ups som hjälper dem i strid, allt från snabbare hastighet till osynlighet. Witch It erbjuder också en omfattande uppsättning anpassningsalternativ som gör att spelarna kan utforma sina karaktärer på det sätt de vill.



    Witch It har en rad olika kartor, inklusive landsbygdsstäder, mörka skogar och till och med kusliga kyrkogårdar - alla med sin egen atmosfär och hemligheter som väntar på att spelarna ska avslöja! Dessutom finns det 4 olika spellägen som ger timmar av underhållning för alla typer av spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Witch It

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Witch It

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev