Instant Gaming EU
 
 

Köp Holdfast: Nations At War

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Holdfast: Nations At War är ett fängslande multiplayer-spel i första och tredje person som tar spelarna med på en spännande resa tillbaka i tiden, till den stora Napoleoniska eran och första världskriget. Spelet är utvecklat av Anvil Game Studios och erbjuder en unik spelupplevelse som innebär att man slåss på flera fronter. Med över 150 spelare per server erbjuder spelet ett storskaligt slagfält där spelarna kan släppa loss sina stridskunskaper och strategiskt planera sina drag för att erövra fiendens territorier.



    Holdfast: Nations At War Har en enorm karta som replikerar en riktig stridsmiljö från Napoleonperioden och första världskriget. Spelaren får välja mellan olika spelbara klasser och anpassa sin strategi för att marschera vidare mot seger. Varje klass har ett unikt attribut som kan användas för att vända slagets vändning. Från den snabba scouten, den mångsidiga skytten, den skickliga kavalleristen till det dödliga artilleriet, varje klass har sin roll att spela. Denna funktion ökar spänningen eftersom spelarna får ett brett utbud av alternativ att prova och hitta det som passar dem bäst. Holdfast: Nations At War är ett spel som ger spelarna en realistisk krigsupplevelse. Spelet innehåller strider som använder vapen och taktik som användes under Napoleontiden och första världskriget. Spelarna får uppleva den verkliga spänningen med att använda vapen som musköter, bajonetter, sablar och kanoner precis som förr i tiden. Spelet erbjuder också ett flerspelarläge som gör det möjligt för spelarna att slå sig samman med sina vänner och ta sig an motståndarlag i massiva strider. Spelets flerspelarläge kan tillåta upp till 150 spelare per server att slå sig samman och tävla om segern.



    Sammanfattningsvis är Holdfast: Nations At War ett uppslukande krigsspel som ger spelarna en chans att uppleva de stora striderna under Napoleontiden och första världskriget i en verklig miljö. Spelets anpassningsbara klasser, realistiska stridsfunktioner och flerspelarläge ger spelarna en spännande och realistisk upplevelse. Spelet erbjuder en möjlighet för spelarna att samarbeta för att erövra fiendens territorier och vinna en seger för sina respektive lag. Med sina massiva servrar har spelarna chansen att uppleva storskaliga strider som kommer att hålla dem engagerade i flera timmar i sträck. Om du är ett fan av historiska krigsspel är Holdfast: Nations At War ett måste för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Holdfast Nations At War

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Holdfast: Nations At War

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev