Instant Gaming EU
 
 

Köp Resident Evil Origins Collection

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Resident Evil Origins Collection är ett spel som utvecklats av Capcom. Den innehåller de två första spelen i den ikoniska överlevnadsskräckserien, Resident Evil och Resident Evil 0.



    Resident Evil följer Chris Redfield och Jill Valentine när de undersöker ett läkemedelsföretags mystiska herrgård. Spelet innehåller klassisk zombie-skjutning, pussel och en uppslukande atmosfär full av hemligheter att upptäcka.



    Resident Evil 0 introducerar en ny karaktär - Rebecca Chambers - när hon hjälper Billy Coen att fly från ett tåg som är angripet av zombies. Denna prequel har ett helt nytt partner zapping-system som gör det möjligt för spelarna att byta mellan olika karaktärer för olika förmågor, vilket ger ett mer strategiskt spelande.



    Resident Evil Origins Collection Innehåller även flera remasterade HD-bilder, stöd för bredbildsformat, 5 svårighetsgrader och ytterligare kostymer för Rebecca och Jill. Det erbjuder både fans av klassisk överlevnadsskräck och nykomlingar ett utmärkt sätt att uppleva dessa tidlösa klassiker.

    Läs mer

    De bästa priserna för Resident Evil Origins Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Resident Evil Origins Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev