Eneba COM
 
 

Köp Redeemer

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Redeemer är ett brutalt actionspel som släpptes 2017. Spelet utspelar sig i en mörk och dystopisk värld, där spelarna tar på sig rollen som Vasily, en före detta elitagent som ger sig ut på ett brutalt och våldsamt sökande efter upprättelse.



    Spelet i Redeemer är centrerat kring intensiva strider, där spelarna måste använda Vasilys färdigheter och förmågor för att kämpa sig igenom vågor av fiender. Spelet innehåller en mängd olika fiender, från vanliga soldater till cyborger, alla med sina unika styrkor och svagheter.



    Vasily har en arsenal av vapen till sitt förfogande, allt från knytnävar och ben till vapen och sprängämnen, med vilka spelarna kan släppa loss förödande kombinationer och avslutningar. Spelet innehåller också olika miljöfaror, som explosiva tunnor och maskiner, som spelarna kan använda för att besegra sina fiender.



    Spelets grafik är visuellt slående, med mycket detaljerade karaktärsmodeller, miljöer och specialeffekter som bidrar till spelets brutala atmosfär. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett passande soundtrack och brutala ljudeffekter som gör spelets strider ännu mer tillfredsställande.



    Redeemer innehåller ett kampanjläge med olika uppdrag som tar spelaren genom olika miljöer, från ett fängelse till en futuristisk anläggning. Tillsammans med kampanjläget har spelet också ett arenaläge där spelaren kan slåss mot vågor av fiender för att få höga poäng.



    På det hela taget är Redeemer ett mycket uppslukande och intensivt actionspel som ger en adrenalinpumpande spelupplevelse. Med sin imponerande grafik, brutala stridsmekanik och tillfredsställande ljuddesign är det ett spel som måste spelas för fans av toppstyrda actionspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Redeemer

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Redeemer

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev