Instant Gaming EU
 
 

Köp Rock of Ages 2: Bigger & Boulder

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rock of Ages 2: Bigger & Boulder är ett actionspel utvecklat av ACE Team och utgivet av SEGA. Det är en blandning av tornförsvar, racing och konsthistoria som tar med spelaren på en surrealistisk resa från stenåldern till renässansen. Till skillnad från föregångaren innehåller Rock of Ages 2: Bigger & Boulder uppgraderade versioner av alla tidigare vapen, nya lägen och karaktärer samt ett mycket förbättrat fysiksystem som tillsammans skapar en större och mer tillfredsställande spelupplevelse.



    Rock of Ages 2: Bigger & Boulder utspelar sig i ett fiktivt universum där huvudmålet är att rulla ett stenblock nerför en kulle för att förstöra fiendens slott i slutet. Spelaren kan manipulera och anpassa stenblocket vilket gör det möjligt för spelaren att anpassa spelupplevelsen. Spelet är uppdelat i två huvudlägen: kampanj och flerspelarlägen. Kampanjläget tar spelaren med på en resa genom olika perioder och konststilar, medan flerspelarläget gör det möjligt för upp till fyra spelare att tävla online eller lokalt. Spelet tar det redan underhållande konceptet Rock of Ages till nästa nivå. En av de viktigaste förbättringarna jämfört med föregångaren är grafiken. Den nya konststilen är fantastisk med stor uppmärksamhet på detaljer, från karaktärerna till landskapen, nivåerna är fyllda av liv och livfullhet. Spelets fysik är realistisk och kommer med förbättrad uppmärksamhet på detaljer, vilket gör att spelet känns mer tillfredsställande att spela. Det finns nya vapen, allt från gigantiska kaktusar till arga kor, och spelaren kan uppgradera och anpassa vapnen efter eget tycke och smak.



    Sammanfattningsvis är Rock of Ages 2: Bigger & Boulder ett måste-spel för både nya och gamla spelare. Oavsett om man spelar solo, co-op eller multiplayer är spelet rolig och underhållande. Det har underhållande spelupplägg och levande grafik som skapar en rolig och uppslukande upplevelse. Tillägget av lokal och online co-op till dess kampanjläge ger spelet ett extra återspelningsvärde. Ljudspåret är exceptionellt med en blandning av ikonisk klassisk musik och modern hårdrock som skapar en engagerande atmosfär. På det hela taget är Rock of Ages 2: Bigger & Boulder ett väl avrundat spel som kommer att hålla spelarna underhållna i flera timmar i sträck.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rock of Ages 2 Bigger & Boulder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Rock of Ages 2: Bigger & Boulder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev