Instant Gaming EU
 
 

Köp Ori and the Will of the Wisps

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ori and the Will of the Wisps är ett kommande plattformsäventyr Metroidvania-videospel som utvecklas av Moon Studios och Xbox Game Studios. Det är en uppföljare till Ori and the Blind Forest från 2015 och tillkännagavs på Electronic Entertainment Expo 2017.



    Gameplay



    Spelupplägget är inspirerat av franchiserna Rayman och Metroid . Det är fokuserat på spelarnas äventyr som utforskar Nibel-världen, där du upptäcker hemligheter och sanningar om de förlorade och slutligen får veta om Oris sanna öde.



    Ori är en vit skyddsand. Spelarna tar på sig hennes roll och går framåt i spelet genom att flytta sig mellan plattformar och lösa invecklade pussel. Ori and the Will of the Wisps har ett system som liknar charmsystemet i Hollow Knight. Spelarna kommer att låsa upp nya rörelseförmågor som gör att de kan ta sig till tidigare otillgängliga områden.



    Features



    Vacker och fängslande värld - Utforska en vacker men farlig värld fylld av fiender och pussel. Gräv fram Oris sanna öde i den här historiedrivna berättelsen.



    Episkt och helt nytt stridssystem - Använd valfritt vapen och utveckla dina färdigheter. Kämpa dig fram genom ruinerna och besegra fiender i sikte.



    Fantastisk grafik - Ori and the Will of the Wisps stöder 4k-upplösning utom på Xbox One- och Xbox One S-konsoler.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ori and the Will of the Wisps

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Ori and the Will of the Wisps

    NVidioso17
    NVidioso17
    2021 skáb 23 00:53 dlcompare.es
    Una gran sorpresa, es la forma que tengo de describir este juego. La música te mete muy dentro y el arte del juego es precioso. Muy muy bonito.
    En stor överraskning, det är så jag kan beskriva det här spelet. Musiken drar verkligen in dig och spelkonsten är vacker. Mycket, mycket trevligt.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev