Eneba COM
 
 

Köp Bomber Crew

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bomber Crew är ett intensivt och taktiskt strategispel som inte liknar något annat! När du strategiskt leder ditt flygvapen använder du ditt skarpa taktiska ledarskap för att erövra luftrummet.



    Spelet består av utmanande uppdrag och strategiska mål. Spelarna måste också anpassa sina flygplan med kraftfulla uppgraderingar för ett fullständigt test av skicklighet.



    Visuellt sett ser Bomber Crew enastående ut - med livliga färger och högkvalitativa texturer som ger världen liv. Spelets ljud bidrar till upplevelsen med sitt glada soundtrack och realistiska ljudeffekter för en verkligt uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det vilda varelser som hjälper spelarna att leta efter hemliga byten. Detta kräver listiga färdigheter för att få de bästa resultaten och avslöja dolda belöningar.



    På det hela taget kommer Bomber Crew garanterat att tilltala alla som gillar strategispel. Med sin intensiva action och snabba spelupplevelse - kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både veteraner och nykomlingar!

    Läs mer

    De bästa priserna för Bomber Crew

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Bomber Crew

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev