Eneba COM
 
 

Köp Sine Mora EX

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sine Mora EX är en spännande shoot 'em-up som utspelar sig i en levande och intensiv värld. Spelarna tar på sig rollen av olika karaktärer när de kämpar sig igenom vågor av fiender och utmanande nivåer!



    Spelet går ut på att överlista motståndarna, undvika fiendens eldgivning och finslipa både offensiva och defensiva strategier. Spelarna kommer också att kunna använda power-ups och speciella förmågor för att få en fördel i striden - som slow-motion, extra liv eller kraftfulla bomber.



    Visuellt sett ser Sine Mora EX fantastiskt ut - med detaljerad 2D-grafik som ger liv åt de klassiska karaktärerna. Spelets soundtrack är lika imponerande - det blandar elektronisk musik med orkesterarrangemang för de mer intensiva stunderna!



    Dessutom finns det ett helt nytt lokalt samarbetsläge för två spelare som gör det möjligt för spelarna att slå sig ihop mot formidabla fiender. Det här läget innehåller också bonusutmaningar som kräver noggrann strategi och smart taktik för att klara av.



    På det hela taget kommer Sine Mora EX garanterat att tilltala alla fans av serien. Med sin vackra grafik, intensiva action och unika co-op-spel - kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Sine Mora EX

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Sine Mora EX

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev