Instant Gaming EU
 
 

Köp Disgaea 5 Complete

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Disgaea 5 Complete är ett taktiskt rollspel som utvecklas och publiceras av Nippon Ichi Software. Spelet är en anpassning av originalet Disgaea 5: Alliance of Vengeance, som släpptes till PlayStation 4 år 2015. Den kompletta versionen släpptes för Nintendo Switch och PC 2017 och 2018.



    Spelet utspelar sig i Netherworld, ett rike som bebos av demoner, där spelarna tar kontroll över den mäktiga demonen Overlord, Killia. Spelet följer Killia och en grupp rebeller när de kämpar mot den mäktiga och tyranniska demonkejsaren Void Dark, som vill erövra alla Netherworlds.



    Spelet i Disgaea 5 Complete är ett rutnätsbaserat taktiskt stridssystem, där spelarna flyttar sina enheter runt på slagfältet och deltar i turordningsbaserade strider mot fiender. Spelet har ett komplext karaktärsanpassningssystem där spelarna kan skapa och anpassa sina karaktärer med ett brett utbud av förmågor och klasser.



    Spelet har också en djup och engagerande berättelse som är fylld av humor, dramatik och minnesvärda karaktärer. Skrivandet och karaktärerna är en höjdpunkt i spelet, med kvick dialog och charmiga personligheter som bidrar till spelets uppslukande atmosfär.



    Disgaea 5 Complete har uppdaterad grafik från originalversionen, med polerad grafik och en förbättrad färgpalett. Spelet har också ett dynamiskt och engagerande soundtrack, med en mängd minnesvärda teman och melodier som fångar andan i spelets värld.



    Spelet erbjuder en generös mängd innehåll, där huvudberättelseläget tar över 40 timmar att slutföra, tillsammans med ytterligare innehåll efter spelet och sidouppdrag. Spelet har också ett New Game+-läge som gör det möjligt för spelarna att överföra sina framsteg till en ny spelomgång med nya utmaningar och belöningar.



    På det hela taget är Disgaea 5 Complete ett utmärkt taktiskt rollspel som erbjuder ett djupt och engagerande stridssystem, minnesvärda karaktärer och en rik och fängslande värld. Spelets anpassningssystem och rikedom av innehåll gör det till ett måste för fans av genren, medan spelets finurliga humor och engagerande berättelse kommer att tilltala spelare som gillar en bra berättelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Disgaea 5 Complete

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Disgaea 5 Complete

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Disgaea 5 Complete
    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : NIS America
    • Utvecklare : Nippon Ichi Software
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2018 golggotmánnu 22
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12ESRB T
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev