Instant Gaming EU
 
 

Köp Ys VIII: Lacrimosa of DANA

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ys VIII: Lacrimosa of DANA är ett actionrollspel utvecklat av Nihon Falcom och utgivet av NIS America. Spelet är den åttonde och senaste delen i Ys-serien, som har tagits emot väl av både fans och kritiker.



    Spelet följer historien om Adol Christin, en äventyrare som har blivit skeppsbruten på den mystiska ön Seiren. Adol och en grupp andra passagerare är strandsatta på ön och måste gå samman för att söka en väg bort. Gruppen måste avslöja öns mysterier när de utforskar, slåss mot farliga monster och avslöjar hemliga ruiner.



    Spelet har ett realtidsstridssystem där spelarna styr Adol och hans följeslagare, var och en med sina egna unika förmågor och stridsstilar. Spelarna måste strategiskt undvika, parera och utföra specialattacker för att besegra mäktiga bossar och fiender. Stridsystemet är flytande och engagerande och utmanar spelarna att vara på tårna under varje möte.



    Ys VIII: Lacrimosa of DANA har en expansiv karta med flera olika miljöer att utforska, från den frodiga tropiska skogen, sandstränder till de mystiska ruinerna som ligger utspridda över hela ön. När spelarna utforskar ön kommer de att upptäcka nya hemligheter, gömda skatter och sidouppdrag som hjälper dem att lära sig mer om den mystiska ön Seiren.



    Spelets grafik är fantastisk, med detaljerad karaktärs- och miljödesign som ger ön liv. Dessutom har spelets soundtrack en vacker musik som förstärker spelets atmosfär och fördjupar spelaren djupare in i spelvärlden.



    På det hela taget ärYs VIII: Lacrimosa of DANA ett spännande actionäventyrsspel med en spännande handling och fängslande grafik. Spelet är ett måste för fans av serien och en bra introduktion till serien för nya spelare.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ys VIII Lacrimosa of DANA

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Ys VIII: Lacrimosa of DANA

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev