Instant Gaming EU
 
 

Köp Antigraviator

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Antigraviator är ett spel utvecklat av Cybernetic Walrus och utgivet av Iceberg Interactive. Det är en intensiv racingupplevelse mot gravitationen. Det utspelar sig år 2210 och tävlar mot varandra för att vinna Galactic Challenge - en tävling där gravitationen har förlorat sin roll och där snabbhet tar över som det ultimata måttet på framgång. Spelarna kan välja mellan flera olika skeppsklasser, från smidiga sportflygare till tungt bepansrade skepp med kraftfulla vapen. Varje skepp kan utrustas med uppgraderingar som ökar deras kraft och prestanda under tävlingarna. Oavsett om du spelar ensam eller tävlar online mot andra, kommer Antigraviator att hålla adrenalinet uppe när du navigerar genom farliga miljöer fulla av förrädiska svängar, svindlande höjder och häpnadsväckande hinder.



    Antigraviator innehåller också flera unika element som fällor som kan placeras strategiskt på banan för att störa dina motståndares framfart eller blockera dem helt och hållet, en uppgradering av energiskölden som ger tillfällig osårbarhet, boost-gates som ger förarna en kortare fartökning, tidstester för dem som vill finslipa sina färdigheter i soloutmaningar eller skapa egna banor för att utmana vänner, spöken som kan spelas om så att spelarna kan studera varandras strategier och köra om bättre förares spöken, topplistor för rankning på nätet och mycket mer.



    Med intensiv tävling, oförutsägbara element och snabb action erbjuder Antigraviator en spännande upplevelse för spelare på alla nivåer. Så oavsett om du är en rutinerad racerförare eller om du precis har börjat, förbered dig på att kastas in i en värld där hastigheten är kung och gravitationen inget hinder.

    Läs mer

    De bästa priserna för Antigraviator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Antigraviator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev