Eneba COM
 
 

Köp Street Fighter 30th Anniversary Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Street Fighter 30th Anniversary Collection är en otrolig samling av klassiska arkadspel. Spelarna måste kämpa sig igenom 12 ikoniska titlar samtidigt som de måste finslipa sina favoritkaraktärers kombinationer och tekniker!



    Spelet fokuserar på intensiv 2D-action - så att du kan bekämpa dina motståndare med en mängd olika specialrörelser, kombinationer och sluttekniker. Dessutom finns det massor av extrafunktioner och bonusar tillgängliga för extra återspelningsvärde - som originalinspelningar av soundtrack, interaktiva konstgallerier och mycket mer! Spelare har tillgång till ett urval av lägen i alla tolv titlar - alla erbjuder sina egna unika utmaningar och belöningssystem för att ge Street Fighter-fans något nytt att upptäcka!



    Grafiskt sett ser Street Fighter 30th Anniversary Collection fantastiskt ut - med pixel-perfekta återskapanden av klassiska Street Fighter-titlar med all sin ursprungliga glans intakt. Spelets soundtrack är lika imponerande - med alla de klassiska låtarna från de ikoniska fighterna!



    På det hela taget kommerStreet Fighter 30th Anniversary Collection garanterat att få fram din inre mästare i fightingspel. Med sin djupa mekanik och nostalgiska grafik - kommer det garanterat att ge timmar av spännande slagsmålsunderhållning för gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Street Fighter 30th Anniversary Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Street Fighter 30th Anniversary Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev