Instant Gaming EU
 
 

Köp Nickelodeon Kart Racers

  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nickelodeon Kart Racers är ett spännande och underhållande racingspel från 2018 som utvecklades av Bamtang Games och publicerades av GameMill Entertainment. Det innehåller en mängd populära Nickelodeon-figurer, inklusive Svampbob Fyrkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Rugrats, Hey Arnold och många fler. Spelet finns tillgängligt på flera plattformar, bland annat PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Med sitt roliga spelande, sin färgglada grafik och engagerande flerspelarlägen är Nickelodeon Kart Racers ett spel som måste spelas för fans av kartracing och Nickelodeon-serier.



    En av de viktigaste funktionerna i Nickelodeon Kart Racers är dess lista med över 20 spelbara karaktärer från olika Nickelodeon-serier. Varje karaktär har sin egen unika kart och speciella förmågor, vilket ger en varierad och spännande spelupplevelse. SpongeBobs kart är till exempel utformad efter hans ikoniska Krusty Krab-hamburgerrestaurang och gör det möjligt för honom att spruta bubblor och blåsa i ett horn för att förvåna andra förare. Samtidigt kan Teenage Mutant Ninja Turtles kartbil växla mellan land- och vattenläge och skjuta pizzaskivor som projektiler. Spelet erbjuder en mängd olika spellägen för att hålla spelarna engagerade, bland annat Grand Prix, Time Trial och Free Play. I Grand Prix-läget kan spelarna tävla i en serie tävlingar för att tjäna poäng och låsa upp nya karaktärer och kartbilar. Time Trial-läget utmanar spelarna att slå sina egna rekordtider på varje bana. I Free Play-läget kan spelarna anpassa sina egna lopp, med alternativ för banor, karaktärer, kartbilar och mycket mer. Dessutom har Nickelodeon Kart Racers ett lokalt flerspelarläge där upp till fyra spelare kan tävla mot varandra på en delad skärm, vilket bidrar till spelets totala underhållning och återspelningsvärde.



    Sammanfattningsvis är Nickelodeon Kart Racers ett roligt och engagerande kartracingspel som samlar några av de mest populära karaktärerna från olika Nickelodeon-serier. Med sin färgglada grafik, sin mångsidiga karaktärslista och sina engagerande flerspelarlägen är det ett utmärkt spel för fans av både racingspel och Nickelodeon-serier. Oavsett om du spelar ensam eller med vänner kommer Nickelodeon Kart Racers garanterat att ge dig många timmars underhållning och spänning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Nickelodeon Kart Racers

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Nickelodeon Kart Racers

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Racing
    • Utgivare : GameMill Entertainment
    • Utvecklare : Bamtang Games
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2018 golggotmánnu 23
    • Åldersklassificering
    • PEGI 7ESRB E
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev