Instant Gaming EU
 
 

Köp Space Hulk: Tactics

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Space Hulk: Tactics är ett intensivt turbaserat strategispel som inget annat. När du leder dina styrkor över slagfältet kämpar du för seger i en sci-fi-skräckmiljö.



    Spelet består av att du leder en grupp kraftfulla Space Marine Terminators när de utforskar farliga nivåer. Spelare kan också välja mellan två unika sidor - Blood Angels eller Genestealers - som alla har olika förmågor och spelstilar.



    Grafiskt sett ser Space Hulk: Tactics fantastiskt ut - med detaljerade bilder som ger liv åt det dystra universumet. Spelets ljud bidrar till intensiteten med sitt hemska soundtrack och effekter för en verkligt uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett avancerat kortsystem som låter spelarna anpassa sina arméer med speciella vapen, utrustning och uppgraderingar av utrustning. Den här anpassningen kräver noggrann strategi för att överlista motståndarna.



    På det hela taget kommer Space Hulk: Tactics garanterat att tilltala alla fans av strategispel. Med sin fängslande berättelse och djupa taktik - kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Space Hulk Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Space Hulk: Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev