Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead or Alive 6

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead or Alive 6 är ett 3D-fightingspel som ingår i Dead or Alive-serien som produceras av Tecmo Games. Det har fantastisk grafik och flera nivåer som skapar en spännande upplevelse. DOA-serien började 1996 och har dykt upp på flera arkadmaskiner och konsoler runt om i världen. I den här utgåvan är DOA-scenen mer livfull, den är fylld med förbättrad grafik och uppdaterade stridssystem. Det är en helt ny nivå av att slåss och överleva mot tuffa motståndare.



    Berättelsen kommer att ta vid där Dead or Alive 5 slutade, men den här gången kommer den att fokusera på två separata berättelser; kampen mellan Ninja och Doatec VS M.I.S.T ledd av Donovan och händelserna som hände i den sjätte Dead or Alive-turneringen. Det kommer också att finnas nya berättelsepisoder för att presentera de återkommande karaktärerna.



    Dead or Alive 6 strävar efter mer realistisk grafik och förbättrar karaktärernas ansiktsuttryck med effekter som att ha svett och smuts. I den här serien läggs ett nytt dramatiskt element till i kampen. Det är lättillgängligt och lätt att använda även för nya spelare och kan aktiveras genom att helt enkelt trycka på RB-knappen. Andra nya funktioner är rörelser i slowmotion och synliga skador som kämparna kommer att visa genom hela kampens längd.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dead or Alive 6

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Dead or Alive 6

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev