Instant Gaming EU
 
 

Köp Terraforming Mars

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Terraforming Mars är ett spel som utvecklats av Artefacts Studio och publicerats av Twin Sails Interactive. Det är utformat för 1-5 spelare, som var och en kontrollerar sitt eget företag för att terraforma planeten för att göra den lämplig för mänsklig bosättning.



    I Terraforming Mars har spelarna tillgång till många projektkort som gör att de kan utveckla produktionen, placera ut städer, bygga upp gröna områden på kartan och tävla om milstolpar och utmärkelser. När de går vidare genom spelet måste de noggrant hantera sina resurser för att uppnå seger. Förutom att planera strategiskt kan spelarna också välja att använda smarta taktiker som att handla eller sabotera för andra företag, samtidigt som de försöker att inte störa sina egna planer för mycket. I slutändan beror framgång på att fatta kloka beslut och hantera risker genom varje steg i processen. Varje drag innebär nya utmaningar som är avsedda att testa ens förmåga att balansera både kortsiktiga mål mot långsiktiga; att lyckas kräver att man tar beräknade risker som ofta är knutna till en känsla av medvetenhet om dina motståndares drag såväl som potentiellt oförutsedda förändringar i tur eller överraskningsscenarier som orsakas av kraftfulla actionkort! Med sin intrikata blandning av ekonomisk strategi och genomtänkt kortspel ger Terraforming Mars en engagerande upplevelse som drivs av krävande beslut där bara de som kan anpassa sig och tänka framåt kommer att kunna segra.



    Med tanke på spelets breda utbud av spelstilar och strategier är Terraforming Mars ett perfekt val för både grupper av spelare som letar efter en utmaning och de som är nya i genren. Oavsett om du har spelat spel i flera år eller precis har börjat, lovar Terraforming Mars en spännande upplevelse med massor av omspelbarhet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Terraforming Mars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Terraforming Mars

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev