Instant Gaming EU
 
 

Köp Scythe: Digital Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Scythe: Digital är en digital anpassning av det hyllade brädspelet Scythe. Det är ett prisbelönt strategivideospel som är utformat för 1-5 spelare och utspelar sig i en alternativ historia från 1920-talet där spelarna kämpar för att tjäna sin förmögenhet och göra anspråk på sin fraktions andel i landet runt omkring dem. Spelets huvudsyfte är att samla segerpoäng genom att bygga strukturer, värva rekryter, aktivera mechs, odla resurser, utforska nya territorier och andra aktiviteter. Spelarna måste också sträva efter att bygga upp sin ekonomiska motor samtidigt som de övervinner olika utmaningar som fientliga inkräktare eller oförutsägbara naturkatastrofer.



    Det centrala spelet i Scythe: Digital består av flera sammanlänkade mekanismer som ger varje spelare olika möjligheter att lyckas under olika turer. I början av varje tur använder spelarna samtidigt åtgärder som gör det möjligt för dem att röra sig på brädet och skaffa resurser från brickor som de ockuperar eller fiender som de kontrollerar genom strid eller förhandlingstaktik. De kan sedan använda dessa resurser för att köpa uppgraderingar för sig själva, som förbättrad mechkapacitet eller rekrytera extra arbetare för ökad produktion ELLER använda dem för att uppgradera sin basplats med byggnader som genererar ytterligare segerpoäng för slutspelets poäng när en förstörd angripare invaderar den (kända regler för Encounters). När alla tillgängliga handlingsbrickor är uttömda går spelarna in i en inkomstfas där de kan samla in inkomster från sina handlingar under den rundan som sedan kan användas för att köpa kraftfullare enheter och förmågor.



    Scythe: Digital har hyllats av både kritiker och spelare för sitt djupa strategiska spel, sin fantastiska grafik och sin utmärkta återspelbarhet. Med både klassiska scenarier och expansionsscenarier som ingår i spelet ger Scythe: Digital timmar av underhållning när du strävar efter att bli den mäktigaste fraktionsledaren i denna alternativa 1920-talsvärld. Spelet finns tillgängligt på Steam, iOS och Android-plattformarna. Om du letar efter ett utmanande spel som kräver strategiskt tänkande samt färdigheter i riskhantering är Scythe: Digital ett utmärkt val. Stig in i en alternativ historisk värld där dina beslut kommer att avgöra din fraktions öde!

    Läs mer

    De bästa priserna för Scythe Digital Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Scythe: Digital Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev