Instant Gaming EU
 
 

Köp Hell Let Loose

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hell Let Loose är ett realistiskt första personskjutspel från andra världskriget med öppna strider för över 100 spelare med infanteri, artilleri, stridsvagnar, dynamiskt skiftande frontlinje och ett resursbaserat strategiskt metaspel.



    Om du vill ha en verklig simulering av vad som hände under andra världskriget är Hell Let Loose perfekt för dig. Spelet placerar dig mitt i kaoset, mitt i själva kriget. Det är komplett med spelarkontrollerade fordon, enhetsfokuserat spelande och en dynamiskt utvecklande frontlinje. Det är så här kriget ser ut.



    Hell Let Loose har kartor som är modellerade från riktiga spaningsbilder och satellitdata. Slagfältet är uppdelat i stora fångstsektorer. Detta möjliggör en framväxande och ständigt unik spelupplevelse som ställer två arméstyrkor mot varandra i en kamp på liv och död på fält, broar, skogar och närliggande städer. Att erövra en sektor genererar en av tre resurser för ditt lag och skapar därmed ett metaspel som påverkar ditt lags seger.



    Funktioner



    Hell Let Loose har enorma kartor för 50 mot 50 flerspelarstrider. Du kan välja mellan fjorton olika spelbara karaktärer. Du kan spela som infanteri, rekognosering, pansarförband eller vad du än är skicklig på. Du har till ditt förfogande en mängd olika vapen, fordon och utrustning som är användbara i striderna. Välj att bli officer, maskingevärsskytt, spanare, sjukvårdare, ingenjör eller stridsvagnschef. Upplev varje roll och aspekt av en strid i ett världskrig.



    Hell Let Loose kommer att kasta dig mitt i slagfältet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Hell Let Loose

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Hell Let Loose

    noburain
    noburain
    2022 ođđj 15 07:56 dlcompare.fr
    Pour les fans des jeux de simulation, je vous le recommande grandement. Graphiquement très beau, la bande sonore nous plonge dans l'immersion totale, ça pète de partout ! Et puis, maintenant il est disponible aussi sur console (un Fps réalisme sur console ça ne court pas les rues). Les parties se déroulent sur des cartes mythiques telles qu'Utah Beach. Je vous conseille également d'avoir un micro, c'est plus simple pour communiquer et maximiser les chances de remporter la bataille.
    För fans av simuleringsspel kan jag varmt rekommendera det. Grafiskt mycket vackert, ljudspåret gör att vi blir helt uppslukade, det pruttade överallt! Och nu finns det också tillgängligt för konsol (realistiska Fps på konsol är svåra att hitta). Spelen äger rum på mytiska kartor som Utah Beach. Jag råder dig också att ha en mikrofon, det är lättare att kommunicera och maximerar chanserna att vinna striden.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev