Instant Gaming EU
 
 

Köp Arcade Spirits

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Arcade Spirits är en romantisk visuell roman som utspelar sig i en alternativ tidslinje år 20XX där videospelskraschen 1983 aldrig inträffade. Berättelsen börjar efter att du har fått anställning på Funplex, en populär arkad, där det finns en pool av värdar och kunder med unika personligheter. En helt ny värld väntar på dig och din nyfunna karriär, där du träffar nya människor och så småningom hittar den romantik du söker.



    Character Design



    Bygg din egen karaktär från grunden, inklusive kön, identitet, frisyr, hudton, hårfärg, ögonfärg och många andra anpassningsbara egenskaper som återspeglas i hela spelet.



    Roleplaying-based Choices



    Du är helt fri att utveckla din karaktärs personlighet och främja relationer oavsett om de är platoniska, romantiska eller vad som helst med över sju romantiska karaktärer som kan romantiseras.



    Identity Identifier System (IRIS)



    Detta system kan spåra dina relationsstatusar med alla karaktärer i spelet samt dina personlighetsdrag, från Quirky, Steady och Kindly till Gutsy och Basically.



    Gameplay



    Vad du än väljer i spelet, från dina personlighetsdrag till dina relationsbågar, inklusive krishanteringshändelser och även en uppsjö av ögonblick och andra beslutsscenarier, kan det påverka arkadens framtid.

    Läs mer

    De bästa priserna för Arcade Spirits

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Arcade Spirits

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev