Instant Gaming EU
 
 

Köp The Settlers 7 : History Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Settlers 7 : History Edition är en modern version av det klassiska strategispelet i realtid från Ubisoft Blue Byte. I det här fängslande äventyret blir spelarna härskare över sitt eget rike och ansvarar för att förvalta resurser och expandera sitt rike genom att samla in material, bygga strukturer, träna arméer och delta i strider mot andra riken. Målet med spelet är att öka din befolkning samtidigt som du upprätthåller fred och välstånd i ditt rike.



    I The Settlers 7 : History Edition måste spelarna balansera resursförvaltning med diplomatiska förbindelser för att lyckas bygga upp sitt rikes ekonomi och få allierade som ger extra stöd i strid eller handelsmöjligheter. När de ägnar sig åt resursinsamling kommer de att stöta på olika samlarobjekt som ger insikter i världens rika historia samt låser upp nya förmågor som finns i vissa objekt när de observeras tillräckligt länge. Med strategiskt skickligt spel kan du upptäcka dolda strategier för att få fördelar över andra kungariken och bygga upp kraftfulla försvar mot dem. Den här utgåvan introducerar flera nya funktioner jämfört med föregångarna, till exempel en utökning av det befintliga kampanjläget för enspelare (som innehåller 50 uppdrag) som gör det möjligt att anpassa uppdragen i större utsträckning; förbättrat AI-beteende som gör motståndarna till mer utmanande motståndare; avancerad grafik som ger en ännu rikare visuell upplevelse; uppdaterade flerspelaralternativ som gör det lättare att tävla mot vänner online; och ett omarbetat användargränssnitt som gör det mer intuitivt att använda spelet.



    The Settlers 7 : History Edition erbjuder spelarna en uppslukande medeltidsupplevelse som kräver strategiskt tänkande för att kunna resa sig och bygga sitt rike med framgång. Med alla uppdaterade funktioner kommer detta klassiska spel garanterat att erbjuda många timmars fängslande underhållning för alla som gillar realtidsstrategi. För dem som letar efter en ny utmaning är The Settlers 7 : History Edition den perfekta lösningen. Den här moderniserade versionen av det klassiska realtidsstrategispelet ger spelarna en dynamisk värld full av action och äventyr, förbättrad grafik, förbättrat AI-beteende och flerspelaralternativ, vilket ger dem en oöverträffad medeltida spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Settlers 7 History Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kommentarer om The Settlers 7 : History Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev