Instant Gaming EU
 
 

Köp Steel Division 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Steel Division 2 utvecklas och publiceras av Eugen Systems. Detta är ett historiskt korrekt strategispel i realtid som utspelar sig på östfronten. Steel Division 2 tar dig tillbaka till andra världskrigets scenarier.



    Det här spelet går längre än andra världskrigets RTS-upplevelse. Det tar spelarna tillbaka till östfronten 1944 och placerar dem som ledare för hela armén under Operation Bagration när Sovjet nu är på offensiven mot den nazistiska armén i Bielorussia.



    Spelarna tar rollen som general i turordningsbaserade dynamiska strategiska kampanjer i skala 1:1. Du kan också välja att vara en överste eller en vapenexpert.



    Spelet har över 600 enheter, flera spellägen och 25 kartor. Spelare kommer att njuta av hundratals timmars spelande solo, i co-op med vänner.



    Återupplev historien och delta i en enorm dynamisk strategisk kampanj i Steel Division 2. Led tusentals män, planera din attack och hantera dina förnödenheter så att de räcker länge. Skriv om historiens gång och delta i strider som formade världens framtid.



    Dynamic Strategic Campaign är ett spel i ett spel. Spelet har 25 slagfält där du får analysera terrängen och använda dina taktiska färdigheter. Ge rätt order och lär dig att besegra dina fiender utan att förlora dina trupper.

    Läs mer

    De bästa priserna för Steel Division 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Steel Division 2

    Matteo esposto
    Matteo esposto
    2019 mies 29 17:36 dlcompare.it
    Buon prezzo!
    Bra pris!
    Ludovic JORGE DO MARCO
    Ludovic JORGE DO MARCO
    2019 mies 27 08:04 dlcompare.fr
    Ce jeu à l'air juste exceptionnel ! Hate de pouvoir m'éclater dessus
    Det här spelet ser helt fantastiskt ut! Jag kan inte vänta på att ha kul med den
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev