Instant Gaming EU
 
 

Köp MORDHAU

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    MORDHAU är ett brutalt och fartfyllt medeltida actionspel där spelarna skapar sin egen karaktär och deltar i intensiva strider med flera spelare. Spelet är främst inriktat på närstrid men du kommer att delta i massiva strider för upp till 64 spelare där du får uppleva flera aspekter av medeltida krigföring, inklusive ridande strider, distansvapen och belägringar.



    De två viktigaste aspekterna av spelet är detaljerad karaktärsanpassning och djup färdighetsbaserad strid. Du kommer att kunna utrusta din karaktär med valfria vapen och rustningar och anpassa ditt utseende hur du vill. Sedan kommer du att delta i en flerspelarkamp där du måste behärska användningen av dina vapen om du vill besegra fiender och överleva, lära dig när du ska en bloc och finta, var du ska sikta och vilken typ av slag som är bäst i varje situation.



    Striderna är brutala och blodiga och du kommer att kunna uppleva olika typer som kan sträcka sig från småskaliga skärmytslingar till massiva strider. Att samordna med dina kamrater och ha en bra strategi kan vara lika viktigt som att behärska användningen av dina vapen.



    MORDHAU har ett samarbetsvilligt flerspelarläge för horder, men du kommer också att kunna delta i övningsläget om du vill finslipa dina stridsfärdigheter offline.



    Förvänta dig brutala och tillfredsställande strider som får dig att tigga om mer. MORDHAU har utvecklats och publicerats av Triternion och släpptes den 30 april 2019.



    Läs mer

    De bästa priserna för MORDHAU

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om MORDHAU

    Anthony
    Anthony
    2019 mies 14 21:38 dlcompare.it
    Gioco ,dai video e recensioni, stupendo e dal grande potenziale. Spero tanto di poterlo vincere e testarlo !
    Spelet ser fantastiskt ut och har stor potential, enligt videorna och recensionerna. Jag hoppas att jag kan vinna den och testa den!
    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : MORDHAU
    • Kategorier : Action
    • Utgivare : Triternion
    • Utvecklare : Triternion
    • Läge(n) : Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2019 cuoŋománnu 29
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev