Instant Gaming EU
 
 

Köp Diesel Brothers: Truck Building Simulator

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Det här är Diesel Brothers: Truck Building Simulator. Ta din största fyrhjuliga lastbil och delta i tävlingar med den för att tjäna pengar. Du kan tävla mot dina vänner online också.



    Det här spelet är en biltuningssimulator med modding och flerspelarlägen. Förvandla dina fyrhjulingar till legendariska dieselsugande monster.



    Funktioner



    Visuell tuning - dra full nytta av sprutpistolen och skapa vätskestänk. Anpassa din bil och ge den din unika touch. Dela sedan dina bilder på sociala medier och låt dina vänner se dina häftiga skapelser.



    Flerspelarläge - bjud in tre vänner för att hjälpa dig och sök efter delar tillsammans med dem för att modifiera din lastbil som du vill.



    Lastbilsreparation - demontera din bil ner till ramen och bygg upp den igen med de delar du vill ha, från fjädring till motor, allt är möjligt.



    Utforska skrotupplag efter varor - det rostiga vraket på ett skrotupplag kan bli din nästa favoritplats. Där hittar du allt du behöver till din lastbil. Bygg, bygg om och gör allting fantastiskt.



    Sätt dina lastbilar och körkunskaper på prov. Finjustera din prestanda och uppnå bästa möjliga resultat. Bevisa för dina motståndare att du har vad som krävs för att bli vägens kung.



    Diesel Brothers: Truck Building Simulator är utvecklat av Code Horizon och utgivet av Code Horizon och PlayWay S.A.

    Läs mer

    De bästa priserna för Diesel Brothers Truck Building Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Diesel Brothers: Truck Building Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev