Instant Gaming EU
 
 

Köp WARSAW

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    År 1944 har andra världskriget delat Europa och naziststyrkorna har ockuperat Polen, men när deras militära styrka försvagas på kontinenten organiserar motståndsrörelsen en stor operation för att ta tillbaka staden från inkräktarna. Warsaw är ett taktiskt rollspel där du styr en grupp av oavsiktliga hjältar och hjälper dem att överleva på gatorna i den ockuperade staden, samtidigt som de kämpar mot naziststyrkorna för att försöka uppnå det omöjliga, att återta sin stad och sin frihet.



    Warsaw har ett djupt taktiskt stridssystem med massor av färdigheter, vapen och karaktärsförmågor som du måste kombinera och använda på bästa möjliga sätt när du avancerar i spelet. Motståndsrörelsens högkvarter kommer att skicka dig på uppdrag genom staden, och du måste slutföra dem för att återta staden tillbaka från nazisternas händer.



    Spelets estetik påminner om Darkest Dungeon, men spelet är helt annorlunda. Du har exakt 63 dagar på dig att organisera ditt motstånd, samla alla resurser du kan hitta och slå tillbaka nazisterna så mycket du kan. Ta beslut om logistik, gruppformationer, utrustning och mycket mer, samtidigt som du upptäcker karaktärernas historier och bakgrunder genom historiska och fiktiva händelser.



    Warsaw kanske inte låter dig ändra krigets utgång och stadens öde, men du kommer åtminstone att kunna kämpa för det av hela ditt hjärta.

    Läs mer

    De bästa priserna för WARSAW

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om WARSAW

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev