Instant Gaming EU
 
 

Köp AeternoBlade II

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I det förra AeternoBlade lyckades den unga Freya rädda sin hemstad och sin värld genom att resa till det förflutna och förgöra den odödliga Beladim och hans armé av mörker. Efter det har hon levt ett glatt liv tillsammans med sina vänner i Ridgerode Village, men ingenting varar för evigt. En dag blir hela dimensionen där de befinner sig instabil, och orsaken verkar vara Frejas tidigare handlingar. Hon börjar en ny resa för att försöka återställa saker och ting till det normala med hjälp av AeternoBlade.

    Men hennes historia är inte den enda viktiga i Aeternoblade. På andra sidan jorden försöker Bernard och Felix sätta stopp för en katastrof som Chronos Kingdom's "Oracle" har förutspått.



    AeternoBlade II är ett action- och pusselspel med tidsmanipulering och sidscrollande plattformsspel med RPG-element. Det innehåller tre olika spelbara karaktärer vars historier hänger ihop. Freya, Bernard och Felix har olika förmågor och vapen som de måste använda för att ta sig fram genom spelets olika nivåer. När de avancerar genom att slåss mot fiender och lösa pussel kommer de att låsa upp fler förmågor och vapen, och utmaningarna de måste möta blir svårare.

    Läs mer

    De bästa priserna för AeternoBlade II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om AeternoBlade II

    • Också publicerad av Corecell Technology Co.,Ltd
    • AeternoBlade
      98kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev