Instant Gaming EU
 
 

Köp Little Big Workshop

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Little Big Workshop är en ledningssimulator som låter dig skapa och utveckla din egen verkstad. Det är en öppen sandlådeupplevelse där du börjar med en liten verkstad som kan förvandlas till en stor fabrik med tid, ansträngning och rätt beslut. Du måste tillfredsställa marknadens krav med dina varor och tillverka en mängd olika produkter som sträcker sig från gummiankor till drönare.



    Little Big Workshop låter dig fokusera på praktiska problem och glömma bort värderingar, ekonomi eller logistik. Du organiserar bara arbetet och alla steg i produktionen på en ritning och sedan kommer dina arbetare att göra allt. När din fabrik växer kommer du att låsa upp mer utrymme som du kan använda för att utforma effektiva produktionslinjer som gör att dina arbetare kan tillverka de efterfrågade produkterna, allt inom tidsgränsen och till kundens belåtenhet.



    Spelet innehåller en dag/natt-cykel och har ett system där du måste ta hand om dina arbetare och hålla dem nöjda om du inte vill ha problem med dem.

    Läs mer

    De bästa priserna för Little Big Workshop

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Little Big Workshop

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev