Instant Gaming EU
 
 

Köp KeyWe

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skulle det inte vara ganska överraskande om de två personer som sköter postkontoret i din stad i stället var ett par kiwis? Kan två fåglar som inte kan flyga ta hand om alla de saker som postverket tar hand om? Det är omöjligt... Eller kanske inte?

    Tja, på KeyWe beror det på dig och en vän att bevisa om det är möjligt eller inte. Spelet är en kooperativ pussel-plattform för två spelare där du får styra Jeff och Debra, ett par kiwis som har till uppgift att sköta posttjänsten i en liten stad som heter Bungalow Basin.



    Det ovanliga arbetsparet ansvarar för att sköta alla tjänster på postkontoret, inklusive att skriva, försegla och skicka meddelanden och paket, så att de når sitt öde i tid. Men något som skulle hålla en person ganska upptagen är ännu mer komplicerat för ett par små fåglar, och de två måste samordna sina ansträngningar noggrant om de vill att arbetet ska bli färdigt. Som du kan föreställa dig kan deras storlek och avsaknad av händer vara en olägenhet, så du kommer att låta dem springa, hoppa, picka och slå sina rumpor genom det interaktiva scenariot som föreställer postkontoret för att trycka på de knappar och spakar som behövs för att de ska kunna utföra allt sitt dagliga arbete.



    KeyWe har flera etapper som representerar årets olika årstider, var och en av dem med en mängd olika uppgifter och händelser som förvandlas till pussel som våra små arbetare måste lösa. Om du klarar de olika uppgifterna i tid får du också en poäng, så att du kan hålla koll på dina framsteg när din skicklighet förbättras.

    Läs mer

    De bästa priserna för KeyWe

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om KeyWe

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev