Instant Gaming EU
 
 

Köp Rover Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rover Mechanic Simulator är ett ingenjörs- och simuleringsspel som utvecklats av Pyramid Games. Som besättningsmedlem i en av de första marskolonierna är du ansvarig för att reparera och underhålla Mars Rovers, som är nödvändiga för att överleva och utforska planeten. I den här avancerade simulatorn kommer du att fördjupa dig i de interna detaljerna hos olika Mars Rovers och deras komponenter, och lära dig att felsöka och åtgärda olika tekniska problem som kan uppstå.



    Rover Mechanic Simulator erbjuder en ultrarealistisk upplevelse av att reparera och underhålla olika typer av Marsrovers, inklusive Curiosity Rover, som landade på Mars 2012, och den nyligen uppskjutna Perseverance Rover. Spelet är utformat med omsorg om detaljerna och varje detalj på Rovers är noggrant modellerad utifrån verkliga specifikationer. Detta inkluderar de elektriska och mekaniska komponenterna, liksom den programvara och fasta programvara som kontrollerar rovernas rörelser. Rover Mechanic Simulator innehåller en rad olika diagnostik- och reparationsutrustningar, inklusive mätare, skalp, lödverktyg och reservdelar. Spelarna kan använda dessa verktyg för att diagnostisera och åtgärda en mängd olika problem, från trasiga kretsar till skadade delar. Spelet erbjuder också ett sandlådeläge, där spelarna kan experimentera med olika reparationstekniker och uppleva spänningen i att vara en riktig Mars Rover-mekaniker.



    Sammanfattningsvis är Rover Mechanic Simulator ett unikt och engagerande simuleringsspel som sätter spelarna i rollen som ingenjör på en marskoloni. Med sin ultrarealistiska grafik och uppmärksamhet på detaljer kommer spelet garanterat att tilltala dem som är intresserade av rymdforskning och ingenjörskonst. Spelet är lämpligt för både avslappnade och erfarna spelare och ger en utmanande och givande upplevelse för dem som är villiga att ta på sig rollen som en Mars Rover-mekaniker.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rover Mechanic Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Rover Mechanic Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev