Instant Gaming EU
 
 

Köp Kingdom Under Fire: The Crusaders

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Känn stålets bett och krigets hårda ansträngningar i Kingdom Under Fire: The Crusaders, en dynamisk kombination av fantasy-RTS och hack-and-slash-spel.The Crusaders placerar dig som befälhavare för en fraktion som måste leda sin armé mot andra potentiella erövrare. Använd stål och trolldom, men framför allt taktisk intelligens, för att säkra den totala segern.



    I have an army. Led dina trupper över en världskarta i 3D. Med varje seger kan du använda krigsbytet för att uppgradera dina trupper. Ge dem bättre utrustning eller ändra deras klass, eller ge dem kraftfulla trollformler och andra specialförmågor för att vända stridslyckan till din fördel. Du kan till och med inkludera monster och krigsmaskiner i dina led.



    Command your troops. Bekämpa fienden i RTS-stil. Led dina enheter från fronten och ta fördelaktiga positioner i terrängen. Använd alla taktiska knep som står till ditt förfogande: anfall med solen i ryggen för att blända fienden, ta höjd för att regna ner pilar på dina fiender och bränn ner skogar för att röka ut dem.



    Carry the fight to the enemy. Om din huvudenhet skulle gå i strid med en motståndarstyrka kommer du att gå in i hack-and-slash-läget, ungefär som i Dynasty Warriors. Endast dina färdigheter med svärdet och med trollformler kan rädda ditt skinn när du är omringad av fiender.



    Har du det i dig att leda en armé? Pröva ditt mod i Kingdom Under Fire: The Crusaders och se vilken sorts befälhavare du är.

    Läs mer

    De bästa priserna för Kingdom Under Fire The Crusaders

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Kingdom Under Fire: The Crusaders

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev