Instant Gaming EU
 
 

Köp Ultimate Admiral: Dreadnoughts

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli havets obestridda härskare med Ultimate Admiral: Dreadnoughts, en ambitiös simulator av slagskepp som ger lika delar realism och underhållning åt krigsfartygens arkitektur, konstruktion och strid.



    Dreadnoughts introducerar dig till ett toppmodernt skeppsvarv där du kan bygga fartyg på ditt sätt. Bygg allt från förstörare och små torpedfartyg till enorma flytande fästningar. Använd det modulära tillvägagångssättet för att sätta ihop torn, kanoner, skrovkonfigurationer, pansar och skorstenar för att skapa en unik konstruktion. Hur och vad du sätter på ditt skepp spelar en roll för dess effektivitet i strid.



    Dreadnoughts Ger över 333 historiska skrovvarianter med mer än 1405 fartygsdelar. Du kan återskapa ditt favoritskepp baserat på de tusentals vapen som ingår. Du kan till och med bygga om historiska örlogsfartyg med modern teknik, bara för att se hur det skulle fungera.



    När du väl har konstruerat ditt fartyg är det förstås dags att testa dem till sjöss. Upplev sjöstrider när de är som bäst genom ett anpassat stridssystem där du bestämmer faktorerna. Välj fartyg från tio olika nationer med epoker från 1890 till 1940. Använd Naval academy för att simulera 56 olika stridsscenarier, så att du kan finslipa din strategiska och taktiska skarpsinne. Du kan också spela kampanjer av olika nationer, från britterna till Japans imperium. Besegra din fiende genom att kontrollera deras hav och strypa deras förmåga att handla eller bygga nya fartyg. Du kan göra så mycket med Ultimate Admiral: Dreadnoughts att allt beror på din fantasi.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ultimate Admiral Dreadnoughts

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ultimate Admiral: Dreadnoughts

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev