Instant Gaming EU
 
 

Köp Street Outlaws: The List

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Street Outlaws: The List är ett adrenalinpumpande racingspel utvecklat av Team6 Games och publicerat av GameMill Entertainment. Spelet är inspirerat av den populära streetracingkulturen och tv-serien Discovery Channel och tar spelaren med på en resa för att bli den snabbaste och mest respekterade streetracern i landet. Med fokus på att bygga, anpassa och tävla med bilar måste spelarna förtjäna en plats på "The List", en rankning av de tio bästa streetracers i staden.



    För att uppnå detta måste spelarna tävla mot tuffa motståndare och vinna så många lopp som möjligt. När spelarna gör framsteg låser de upp nya delar, bilar och anpassningsmöjligheter för att göra sina fordon snabbare, kraftfullare och unika. Spelet har ett omfattande garage där spelarna kan arbeta med sina bilar, inklusive motorjustering, anpassning av fjädring, däcktryck och mycket mer. Spelet innehåller också ett flerspelarläge online där spelarna kan utmana varandra och tävla om de bästa platserna på topplistan. Street Outlaws: The List är ett spel som tillgodoser varje racingfans dröm om att bygga och modifiera sina bilar för att bli den ultimata hastighetsmaskinen. Med över 20 bilar att välja mellan kan spelarna välja sitt favoritchassi och lägga till motor, växellåda, däck och andra modifieringar för att skapa sin drömbil. Spelets intensiva racingsekvenser är en fröjd för ögonen, med vacker grafik och en fysikmotor som fångar bilarnas råa kraft och spänningen i streetracing.



    På det hela taget är Street Outlaws: The List ett underhållande och fängslande streetracingspel som kommer att tillfredsställa varje växeltokig biltokigas behov av fart. Oavsett om du är ett fan av TV-serien eller bara en racingfantast, ger spelets rika anpassningsmöjligheter, utmanande spelupplägg och flerspelarläge online timmar av underhållning. Det är ett spel som får dig att återvända för mer, med det ultimata målet att tjäna en plats på den eftertraktade "The List".

    Läs mer

    De bästa priserna för Street Outlaws The List

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Street Outlaws: The List

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev