Eneba COM
 
 

Köp Re-Legion

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Re-Legion är ett strategispel i realtid. Spelet utspelar sig i en cyberpunk-inspirerad värld där spelarna tar på sig rollen som Elion, en profet som leder en religiös kult kallad The Re-Legion, vars syfte är att störta den nuvarande regeringen och etablera en ny världsordning.



    Spelet i Re-Legion är centrerat kring att hantera resurser, omvandla medborgare till kultanhängare och delta i strider mot rivaliserande fraktioner. Spelarna kan uppgradera sina enheter och byggnader, rekrytera nya anhängare med unika förmågor och anpassa sin kult till tro och dogm.



    Spelet har ett mycket innovativt koncept som kallas "The Big Brother", som låter spelarna observera och kontrollera enskilda medborgare genom deras cybernetiska enheter. Denna funktion ger spelarna en unik strategisk fördel eftersom den hjälper dem att identifiera värdefulla måltavlor, ändra deras trosuppfattningar eller till och med övertyga dem att ansluta sig till din sak.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med en ren och futuristisk designstil som bidrar till spelets fördjupning i cyberpunk-universumet. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med ett passande soundtrack och realistiska ljudeffekter som bidrar till spelets atmosfär.



    En av de unika funktionerna i Re-Legion är dess moraliska system, där spelarnas handlingar och val påverkar deras sekts moral, vilket leder till olika utfall och slut. Detta tillför ytterligare ett strategiskt djup till spelet och ger spelarna en känsla av att de har inflytande över hur de leder sin kult.



    På det hela taget är Re-Legion ett mycket engagerande och innovativt strategispel i realtid som ger en unik syn på cyberpunkgenren. Dess innovativa spelmekanik, imponerande grafik och moraliska system gör det till ett måste för fans av genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Re Legion

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Re-Legion

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev