Instant Gaming EU
 
 

Köp Contra Anniversary Collection

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Contra Anniversary Collection är ett videospel som återinför den ikoniska arkadserien som blev en succé i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Det innehåller tio klassiska spel från Contra-serien som erbjuds i högupplöst grafik och med nya funktioner.



    Spelet visar upp det klassiska Contra-spelet där spelarna kontrollerar huvudpersonerna när de deltar i kampen mot en utomjordisk invasion. Spelet innebär att springa och skjuta mot vågor av fiender, skjuta allt som kommer i din väg och förstöra bossar med utomjordiskt tema i slutet av varje nivå. Spelets mekanik är trogen originalversionen och spelarna måste behärska sina färdigheter för att klara av spelets utmaningar. Spelet kan spelas i singelspelarläge eller lokalt samarbetsläge med vänner. Contra Anniversary Collection har en mängd olika spel. Förutom den ursprungliga arkadversionen av Contra från 1987 finns bland annat Super Contra, Contra III: The Alien Wars och Contra: Hard Corps i samlingen. Varje spel har sin unika berättelse, sina karaktärer och sin spelmekanik. Spelare kan låsa upp nytt innehåll som konceptkonst, musikspår, intervjuer och dokument som ger en inblick i skapandet av Contra-franchisen.



    Sammanfattningsvis ärContra Anniversary Collection ett spel som innehåller nostalgi och underhållning i ett enda paket. Det fungerar som en utmärkt hyllning till Contra-franchisen som formade videospelsindustrin. Spelets grafik, ljuddesign och spelmekanik är polerade och uppdaterade för att spegla den moderna spelvärlden samtidigt som de behåller det klassiska Contra-utseendet och känslan. Vare sig du är ett erfaret Contra-fan eller en ny spelare till serien har det här spelet något för alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för Contra Anniversary Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Contra Anniversary Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev