Instant Gaming EU
 
 

Köp Esports Life Tycoon

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Esports Life Tycoon är ett simuleringsspel där spelarna får ta plats i rollen som ägare av ett esportlag. Spelet har utvecklats av UPLAY Online och Raiser Games och låter spelarna förvalta sin egen grupp av professionella spelare, utöka sitt spelhus och ta sig upp till toppen av esportsvärlden.



    I början av spelet skapar spelarna sitt eget esportslag och väljer mellan en rad olika spelgenrer, till exempel förstapersonsskjutare, MOBA-spel och sportspel. Spelarna sätter sedan ihop sitt lag från en pool av olika spelare med olika färdigheter och personligheter. Spelaren måste göra rätt val när det gäller vilka spelare som ska värvas och vilka som ska avyttras för att skapa ett sammanhängande och konkurrenskraftigt lag. Efter att ha byggt upp sitt lag måste spelarna sedan övervaka deras dagliga verksamhet, från träningspass till tävlingar. När laget stiger i rang i esportsvärlden kan spelaren investera i uppgraderingar av sitt spelhus, inklusive bättre utrustning, näring och till och med marknadsföring. Spelarna måste också hantera sina lagmedlemmars personligheter och känslor, eftersom konflikter mellan spelare eller utbrändhet kan uppstå.



    Det ultimata målet i Esports Life Tycoon är att bli det bästa esportlaget i världen, tävla mot legendariska lag och vinna de eftertraktade turneringstroféerna. Med sin realistiska simulering av esportsindustrin är det här spelet ett måste för alla som brinner för spelvärlden. Med sin utmärkta grafik, engagerande spelupplevelse och flera strategier att följa är Esports Life Tycoon en uppslukande och mycket underhållande spelupplevelse som garanterat kommer att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck.

    Läs mer

    De bästa priserna för Esports Life Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Esports Life Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev