Instant Gaming EU
 
 

Köp rFactor 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    rFactor 2 är ett racing-simuleringsspel som utvecklats av Studio 397. Spelet släpptes 2013 för Microsoft Windows.



    I rFactor 2 tar spelaren på sig rollen som en professionell racerförare som tävlar i en mängd olika motorsporter, inklusive GT, touring cars och open-wheel racing. Spelet har realistisk fysik, däckslitage och skademodellering, vilket ger en realistisk racingupplevelse.



    Spelet i rFactor 2 är fokuserat på simulering och erbjuder en autentisk körupplevelse med realistisk bil och banfysik. Spelets bilar är modellerade för att efterlikna sina verkliga motsvarigheter, med exakta detaljer och prestandaegenskaper.



    Grafiken i rFactor 2 är detaljerad och realistisk och innehåller en mängd olika banor och miljöer från den verkliga världen. Ljuddesignen är också anmärkningsvärd, med realistiska motorljud och däckljud som ökar spelets inlevelse.



    En av de unika funktionerna i rFactor 2 är möjligheten att anpassa och modifiera spelet. Spelare kan skapa sina egna fordonsmodeller, banor och komplettera mods som skapats av andra spelare. Detta gör att spelet har en nästan oändlig mängd innehåll, vilket ger oändlig återspelbarhet.



    Spelet har ett singelspelarläge med karriärutveckling och en mängd olika utmaningar att klara av. Spelare kan också tävla i flerspelarläget online och tävla mot andra spelare från hela världen.



    På det hela taget är rFactor 2 en racingsimulator som ger en verkligt autentisk och uppslukande racingupplevelse. Dess realistiska fysik, detaljerade grafik och omfattande moddingsmöjligheter gör det till ett måste för racingentusiaster och älskare av simuleringsspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för rFactor 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om rFactor 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev