Instant Gaming EU
 
 

Köp Townsmen - A Kingdom Rebuilt

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Townsmen – A Kingdom Rebuilt är ett strategiskt stadsbyggnadsspel från Townsmen-serien. I spelet blir spelarna herrar över sina egna byar och har till uppgift att bygga upp en stad från ruiner. Detta utmanande men givande äventyr börjar på medeltiden och låter spelarna bygga upp sin bys infrastruktur genom att bygga vägar och samla in resurser, förbättra befolkningens livskvalitet samtidigt som de utforskar ny teknik när de går igenom olika tidsåldrar.



    Spelarnas färdigheter sätts på prov när de tillverkar olika strukturer för att ge näring åt alla bybor, som har unika behov beroende på vilken tidsepok de lever i. På vintern krävs till exempel matreserver medan sommaren kräver underhållningsalternativ som festivaler eller teaterföreställningar för att hålla folk glada. Spelare måste också hantera pengar klokt mellan uppgraderingar av byggnader tillsammans med att försvara sig mot banditer som vikingar eller rånare som kan hota deras rike när som helst. Spelaren måste planera för att utöka medborgarnas bostäder och se till att det finns tillräckligt med utrymme för produktionsbyggnader; att kunna växa till större imperier tack vare de handelsvägar som upprättats över hela riket kommer att vara en viktig faktor om man vill lyckas. Spelet utspelar sig över flera generationer, så beslut som fattas tidigt kan påverka dem längre fram - till och med upp till fem decennier senare - vilket gör det till en spännande men ändå strategisk upplevelse för dem som vill bli herrar över sitt eget fideikommiss. Townsmen – A Kingdom Rebuilt erbjuder ett djupt, intuitivt och belönande spelområde där spelaren kan bygga upp sin by och tävla mot andra spelare eller slutföra kampanjer med över 70 uppdrag.



    Det här spelet riktar sig till strategispelare på alla nivåer som letar efter ett uppslukande äventyr för att bygga ett rike. Med sina fängslande berättelser, utmanande uppgifter och expansiva världar att utforska kommer Townsmen – A Kingdom Rebuilt garanterat att bli en underhållande upplevelse. Spelarna kommer att få möjlighet att inte bara bygga och förvalta utan också upptäcka nya länder när de går framåt genom tiderna och strävar efter att skapa sitt alldeles egna kungadöme från ruiner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Townsmen A Kingdom Rebuilt

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Townsmen - A Kingdom Rebuilt

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev