Eneba COM
 
 

Buy Snowtopia: Ski Resort Tycoon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Snowtopia: Ski Resort Tycoon är ett simuleringsspel som låter spelarna bygga och förvalta sin egen skidanläggning. Det här spelet har utformats av TeaForTwo-studion och erbjuder ett uppslukande vinteräventyr där spelarna måste tillgodose skidåkares och snowboardåkares behov. Spelarna kommer att ansvara för att skapa ett vinterlandskap fullt av inte bara friskt puder, utan också bekvämligheter som restauranger, hotell, stolliftar och andra olika attraktioner.



    Snowtopia: Ski Resort Tycoon har ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för spelarna att utforma och hantera sina skidorter. Spelarna har möjlighet att bygga sin anläggning från grunden och välja den terräng och layout som passar dem bäst. När bygget är klart måste spelarna se till att deras resort blir lönsam genom att sätta rätt priser och hantera sin personal effektivt. För att se till att skidåkare och snowboardåkare är nöjda måste spelarna också upprätthålla kvaliteten på anläggningens faciliteter. Detta inkluderar att hålla anläggningens snö preparerad, tillhandahålla engagerande skidvägar och se till att anläggningen fortsätter att få höga betyg från gästerna. Förutom skidåkare och snowboardåkare har Snowtopia även andra vintersportentusiaster som snöskoåkare och snöskoteråkare som måste tillgodoses. När spelarna går framåt i spelet kan de låsa upp ny utrustning och nya anläggningar som bidrar till att öka spänningen på orten.



    En spännande aspekt av Snowtopia: Ski Resort Tycoon är dess flerspelarläge, där spelarna kan tävla mot andra resortmoguler för att se vem som driver den bästa skidorten. Spelare kan också dela med sig av sin skapade resort på Steam-workshopen och visa upp sin expertis inom design och förvaltning för världen. På det hela taget erbjuder Snowtopia: Ski Resort Tycoon en uppslukande upplevelse som binder samman vintersport och ledningssimulering på ett sammanhängande sätt. Det har en vacker, snötäckt värld som gör det både tillfredsställande och underhållande att bygga och driva en skidort. Med massor av utmaningar och möjligheter kommer Snowtopia: Ski Resort Tycoon garanterat att hålla spelarna engagerade och komma tillbaka för mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Snowtopia Ski Resort Tycoon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Snowtopia: Ski Resort Tycoon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev